Ga naar hoofdinhoud
Medewerker Lacht In De Camera

Jitske Nieman – Kinderfysiotherapeut

Ik ben Jitske Nieman in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik 4 jaar gewerkt in verschillende particulieren praktijken in Zwitserland en Nederland. Vanaf 2004 tot september 2017 ben ik werkzaam geweest in het Westfriesgasthuis waar ik zowel kinderen als volwassenen heb behandeld.

In 2006 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. In augustus 2015 ben ik aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Blokker.

De afgelopen 19 jaar heb ik in het ziekenhuis en de particuliere praktijk veel ervaring opgedaan met zuigelingen, jonge kinderen en kinderen met algemene lichamelijke klachten. Ook heb ik uitgebreide ervaring en scholing op het gebied van revalidatie van neurologische problemen bij kinderen zoals bijvoorbeeld aangeboren en niet aangeboren hersenletsel, spierziektes en aandoeningen aan de zenuwbanen.

Ik vind het leuk om nieuw dingen te leren en om mijn vakkennis goed bij te houden. Daarom heb ik in 2022 een cursus tot slaap coach bij kinderen afgerond.

Het leukste aan mijn vak vind ik plezier in bewegen en plezier tijdens het oefenen. Waardoor het leuk wordt om een bepaalde vaardigheid (weer) aan te leren. Want soms kost het tijd om een vaardigheid te leren. Maar waar een wil is is een weg. Ik hoop dat ik met u samen kan zorgen dat u of uw kind een bewegingsvaardigheid (weer) zo goed mogelijk aanleert.

BIG-registratienummer: 89051935604

Demi van Rijn – Kinderfysiotherapeut i.o.

Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Blokker.

Ik ben in juni 2023 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor Kinderen Paramedisch gevolgd en hierbij ontstond mijn interesse voor de kinderfysiotherapie.

Daarnaast vind ik het erg leuk om de revalidatie na bijvoorbeeld een nieuwe heup- of knieprothese te begeleiden.

Medewerker lacht in de camera

In september 2023 ben ik gestart met de master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn werk zie ik momenteel kinderen, volwassen en ouderen. Dat maakt mijn werk op dit moment lekker divers.

Het leukste aan mijn vak vind ik dat we samen op zoek gaan naar de juiste behandeling. Hierbij staat lekker kunnen bewegen en plezier ervaren tijdens het bewegen centraal.

BIG-registratienummer: 99933155604

Medewerker lacht in de camera

Angelique Brandt – Praktijkondersteuner

Ik ben Angelique Brandt, sinds september 2023 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in Blokker.

Op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik aanwezig van 08.00 tot 13.00. Als u dus direct iemand aan de telefoon wil hebben voor het maken van een afspraak of andere informatie zoals bijvoorbeeld over de GLI ( Slimmer)  is de kans op dit tijdstip het grootst.

Back To Top